Izlagačka mjesta po principu “ključ u ruke”

  • Sva izlagačka mjesta bit će u potpunosti uređena i opremljena svime što je potrebno za vrhunsku prezentaciju vinara i/ili proizvođača delicija.
  • Izlagačko mjesto je stol dimenzije 200 x 60 cm koji će biti prekriven bijelim stolnjakom.
  • Na svakom mjestu izlagače će dočekati posuda (kibla), posuda za odlijevanje vina (tzv. pljuvačnica), kruh, voda, led, dvije stolice i natpis s nazivom izlagača.
  • U skladišnim prostorima u sklopu dvorane bit će postavljen veći broj hladnjaka koje će izlagači moći koristiti bez naknade.

Cijena jednog izlagačkog mjesta iznosi od 1.000,00 do 1.500,00 kn + PDV ovisno o izabranom katu Centra Gervais (prizemlje 1.500 kn, 1. kat 1.300 kn, 2. kat 1.150 kn, 3. kat 1.000 kn). Zainteresirani izlagači moraju samo online ispuniti jednostavnu prijavnicu ili nas nazovite na broj +385 (0)91 1353 123.

 

Središnji sustav prodaje

Kvarner Wine Festa bit će sajam izložbenog, ali i prodajnog karaktera za one izlagače koji to žele. Svaki izlagač može samostalno organizirati svoju prodaju ili može bez naknade koristiti središnji sustav naplate u organizaciji samog festivala. U tom slučaju organizator sajma će vršiti naplatu te će nakon toga po izdanim fakturama od strane izlagača biti transferiran ukupni uprihodovani iznos bez ikakve naplaćene provizije.

 

Business corner

Hrvatska gospodarska komora promovirat će Kvarner Wine Fest putem svih svojih kanala kao ključno mjesto B2B sastanaka između HoReCa sektora (hoteli, restorani i caffe barovi) s proizvođačima vina i delicija na području cijele županije. Na sajmu će biti napravljen i “business corner” na kojem će biti omogućeno svim izlagačima da održe kraće sastanke s potencijalnim partnerima i klijentima. HoReCa sektor ima pravo gratis ulaza na Kvarner Wine Fest.

 

Promocija u brošuri

Svaki izlagač bit će naveden s osnovnim podatcima u službenoj promotivnoj brošuri A5 formata koja će se tiskati u 5.000 primjeraka. Cijena oglasa pola stranice iznosi 750,00 kn + PDV, a za cijelu stranicu 1.200,00 kn + PDV. Za dodatnu promociju u brošuri kontaktirajte nas na ured@kvarnerwine.com.

 

Smještaj

Službeni hotel Kvarner Wine Festa je Grand hotel Adriatic **** koji je za izlagače pripremio posebnu ponudu smještaja, o čemu možete više doznati ovdje.

 

Sve Opće uvjete za izlagače možete pročitati ovdje.

Za sve dodatne informacije i upite slobodno nas kontaktirajte.