Opatija će u petak i subotu, 26. i 27.04.2019. godine s radnim vremenom od 13 do 20 sati, ponovno biti domaćin najvećem međunarodnom festivalu vina i delicija koji se održava na Kvarneru. 2. Kvarner Wine Fest održat će se u novoizgrađenom Centru Gervais (Ulica Nikole Tesle 5, Opatija) koji se nalazi u samom centru Opatije uz hotel Imperial, inače drugi hotel koji je izgrađen na hrvatskoj obali Jadranskog mora.

Nova lokacija pružit će nam dodatne mogućnosti prilikom održavanja festivala vina, naročito kad se radi o pratećem programu o kojem ćemo u narednim tjednima objaviti detaljnije informacije, a zasad Vam možemo natuknuti kako se priprema zaista zanimljiv popratni program koji će biti dodatni mamac za posjet Kvarner Wine Festu.

Festival će se održati na sve četiri etaže Centra Gervais, a zbog toga smo prilagodili i cijene izlagačkih mjesta koje variraju ovisno o željenom katu. Cijene izlagačkih mjesta ove godine kreću se od 1.000 kuna do 1.500 kuna + PDV. Radi se o cijeni za izlagačko mjesto po principu “ključ u ruke”, odnosno izlagača će dočekati sva potrebna oprema. Prizemlje 1.500 kn, 1. kat 1.300 kn, 2. kat 1.150 kn, a 3. kat 1.000 kn.

I ove godine pripremamo snažnu medijsku kampanju kako bi svi potencijalni posjetitelji Kvarner Wine Festa bili upoznati sa svim detaljima o opatijskom festivalu vina, a već sad imamo najave dolaska više nacionalnih tiskanih i TV medija. Podsjetimo da je reportaža s 1. Kvarner Wine Festa emitirana u središnjem Dnevniku Nove TV kojeg gleda čak i do milijun ljudi. Istaknimo i kako zadržavamo vrlo atraktivnu cijenu ulaznice za posjetitelje od 70 kuna, dok je najam degustacijske čaše 30 kuna.

Više bitnih informacija za izlagače možete pronaći ovdje, a zainteresirani izlagači prijavnicu mogu brzo i jednostavno ispuniti online ovdje. Napominjemo kako su mjesta po etažama u Centru Gervais ograničena te ukoliko želite svoj izlagački stol na određenom katu, preporučamo Vam da ne čekate predugo s ispunjavanjem prijavnice.

Kao i uvijek, za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju, a kontaktirati nas možete putem e-mail adrese ured@kvarnerwine.com ili pozivom na broj +385 (0)91 1353 123.