Približno tri mjeseca prije održavanja drugog po redu međunarodnog festivala vina i delicija Kvarner Wine Fest u Opatiji organizatorima je stigla vrlo lijepa vijest iz Ureda predsjednice Republike Hrvatske.

“Srdačno Vam zahvaljujem na pozivu i zamolbi za pokroviteljstvom nad drugim međunarodnim festivalom vina i delicija Kvarner Wine Fest koji će biti održan 26. i 27. travnja 2019. u Opatiji.

S velikim zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad festivalom Kvarner Wine Fest, uz uvjerenje kako će biti uspješno organiziran. Uvjerena sam kako će ovaj festival okupiti vrsne proizvođače vina i delicija kojima će omogućiti kvalitetnu promociju, a brojnim posjetiteljima uživanjem u bogatom programu.

Uz srdačne pozdrave želim Vam uspjeh u organizaciji i pripremi festivala”, stoji u pismu koje potpisuje predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Podsjetimo ovom prilikom kako će se 2. Kvarner Wine Fest održati na čak četiri etaže novoizgrađenog Centra Gervais, a prijave izlagača su u tijeku.